Kødsovs med chili og fuldkornspasta

Spicy fuldkornspasta - fettuccine med chiliragout og frisk basilikum

Kødsovs med chili og fuldkornspasta

Svits kødet i en gryde til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt løg og lad det svitse med i 2 min. Tilsæt tomatpure og hakkede tomater. Lad saucen koge ved jævn varme og uden låg i ca. 5 min. Smag saucen til med ekstra chili, salt og peber. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Vend den afdryppede pasta i saucen og pynt med basilikum.

Ingredienser

1 pk Pastella Fettuccine Fuldkorn 250 g
250 g hakket oksekød
1 lille hakket rødløg
1 spsk soltørret tomatpure
1 dåse hakkede tomater med chili (ca. 400 g)
Evt. 1 rød chili, finthakket
1⁄4 tsk groft salt
Friskkværnet peber
Friskhakket basilikum