• Produkter
  Båndpasta
  Fuldkornspasta
  Økologisk pasta
  Fyldt pasta
  Grøntsagsbånd
  Grøntsagsbidder
 • Anledning
  Familiemiddag
  Middag for 2
  Middag med veninderne
  Børnenes favoritter
  Middag på 20 min
  Den med ekstra grøntsager
  Klassisk italiensk
  Uden kød
  Groft og grønt
  Max 5 ingredienser
  Christine & Fabio
 • Ingrediens
  Oksekød
  Kylling
  Fisk
  Svinekød
  Lam
  Grøntsager
  Skaldyr
  Kalkun da
 • Favoritter
  Vis kun favoritter

SÅDAN SØGER DU OPSKRIFTER:

På denne side vises alle vores lækre opskrifter.
Lav en mere specifik søgning ved at bruge menuen herover.

Pastaopskrifter på over 100 lækre pastaretter

Pasta kan anrettes på et hav af forskellige måder. I bund og grund er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan inkludere i en pastaret, og hvordan man kan tilberede den. At læne sig op ad en god pastaopskrift er nu altid rart, for så er man sikker på, at køkkeneksperimenterne ikke går i vasken lige før spisetid. Kreativiteten har også sine grænser, og det kan nogle gange være svært at udtænke nye måder at gøre tingene på. Vores store udvalg af gode pastaopskrifter giver dig mulighed for at udvide repertoiret og få inspiration til nye og spændende tilberedningsmåder.

Pastaretten er en af de mest alsidige retter, der findes, fordi den passer til alle anledninger. Med den rette opskrift, kan du lave alt lige fra en simpel pasta med tomat sauce, salviesmør eller pesto til en pastaret med f.eks. boeuf bourguignon, svampesauce eller ovnbagt torsk og sennepsfløde. Du kan også prøve en opskrift på pasta med grillet ribeye, flankesteak eller lammeculotte.

Find lige den pastaopskrift, du leder efter, i vores store pasta-opskriftarkiv, hvor vi har samlet over 100 forskellige opskrifter på lækre og velsmagende pastaretter til enhver lejlighed. Opskriftsarkivet inkluderer alle typer af pastaopskrifter, lige fra de klassiske, de nemme og de børnevenlige til de fornemme gæsteretter. Tag et kig og få inspiration til din næste pastaret.

De klassiske pastaopskrifter

De nemme pastaopskrifter

Pastaopskrifter til gæstemad

Børnevenlige pastaopskrifter

Vores anbefaling – de mest populære pastaopskrifter